Sweden (5) Flag Denmark Finland Flag_of_Norway

Meillä on laaja tietämys ja kattavuus Pohjoismaissa ja kutsumme itseämme mielellämme Pohjoismaiden spesialisteiksi. Omien toimistojen ja henkilökuntamme ansiosta Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa voimme toteuttaa kuljetus- ja logistiikkatarpeesi näillä alueilla.

Tarjoamme:

  • Päivittäiset lähdöt Pohjoismaiden välillä
  • Jakelupalvelu kaikissa Pohjoismaissa
  • Ympäristöystävällinen kuljetus biokaasulla tai biodieselillä 
  • Ajantasainen seuranta kaikille lähetyksille, aina pakettitasolle asti 
  • Tullipalvelut
  • Ammattitaitoinen ja henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Joustavat ratkaisut
Map transport and freight in the Nordic countries

Seuraavan päivän nouto

Noudamme lähetyksesi tilausta seuraavana päivänä. Aikataulutetut kuljetusajat kaikkialle Pohjoismaihin, joten tiedät milloin lähetyksesi toimitetaan. Meillä on aikataulutetut reitit kaikkien tärkeimpien alueiden välillä ja omat toimistot kaikilla tärkeimmillä paikkakunnilla Pohjoismaissa.

Käytettävissä oleva kalusto Pohjoismaissa

Meillä on kalusto juuri sinun tarpeisiisi. Pohjoismaissa meillä on trailereita /maxi trailereita, kävelevä lattia- trailereita ja yhdistelmiä. Kalustomme kulkee enimmäkseen biokaasulla tai HVO:lla.

Tarjoamme nopeat kuljetukset ja henkilökohtaista palvelua Suomen, Ruotsin, Tanskan ja Norjan välillä. Kuljetukset hyvällä toimitustarkkuudella päivittäisillä lähdöillä, tullipalveluilla ja turvallisella toimituksella perille ovat tärkeitä asiakkaallesi, sekä kokonaiskokemukselle yrityksestäsi.

Kappaletavara

Paikalliset työntekijät noutavat ja toimittavat kappaletavaralähetykset 2,500 kg asti Pohjoismaiden kappaletavaraverkostossa.

Osakuormat (LTL)

Suora tai terminaalin kautta toimitus osakuormarahdille (LTL) yli 2,500 kg lähetyksille Pohjoismaissa. Erikoisnouto ja toimitus on mahdollinen, kuten myös varastointi tarvittaessa. 

Täydet autot (FTL)

Voimme huolehtia täysistä rahtikuormista Pohjoismaissa. Varmistamme turvallisen kuljetuksen asiakkaallesi.

Ota yhteyttä, niin voimme kertoa, miten voimme auttaa yritystäsi joustavilla kuljetusratkaisuilla Pohjoismaissa.

 
Marko Pirinen

Marko Pirinen

Managing Director Finland