Autamme sinua kasvattamaan kilpailukykyäsi fiksuilla, vihreillä logistiikkapalveluilla ja ratkaisuilla. Siirtämällä enemmän rahtia teiltä merelle ja raiteille, mahdollistamme ympäristöystävällisempiä kuljetusvaihtoehtoja. Erinomainen logistiikan kokemus, vihreät arvot ja omistautuneet ihmiset ovat vahvuutemme. Tarjoamme sinulle myös markkinoiden parhaan asiakaspalvelun.

Olemme joustavia

Joustavuus on ketterän toiminnan avain. Koska ei ole kahta samanlaista asiakasta, emme halua tarjota standardoituja palveluita, sillä ne eivät toimi kaikille. Sopeudumme asiakkaan tarpeisiin emmekä odota sinun mukautuvan meihin..

Olemme haastaja

Haastajana meidän täytyy olla varpaillamme, ja määränpäämme on aina auttaa asiakkaitamme kehittymään. Voimme auttaa sinua luomaan täydellisen logistiikkaratkaisun tai virtaviivaistamaan ja optimoimaan nykyisen ratkaisun eduksesi.

Henkilökohtainen kontakti

Meiltä saat yhteyshenkilön, joka opastaa sinua henkilökohtaisesti koko asiakassuhteen ajan. Neuvoessamme ja opastaessamme asiakkaita perustamme suosituksemme aina tietoon, tilastoihin, markkinoiden trendeihin ja muutoksiin.

Poikkeuksellinen asiakaspalvelu

Kun soitat meille, saat aina jutella jonkun kanssa. Et kohtaa näppäinpainallusten ja koneellisesti luettujen viestien viidakkoa. Olemme ylpeitä tästä. Haluamme keskustella kanssasi auttaaksemme sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Tavoitteenamme on erittäin lyhyt vastausaika aina, kun otat yhteyttä.

Muutokset kuljetusalalla

Maailma muuttuu jatkuvasti, joten paras ratkaisu tänään ei välttämättä ole paras ratkaisu huomenna. Muutokset tuovat uusia haasteita, mutta myös mahdollisuuksia. Tuttu haaste on ruuhkat ja raskasliikenne ja tarjoammekin vihreitä valintoja, kuten valitsemalla ympäristöystävälliset ajoneuvot tai käyttämällä rautatiepalveluamme Euroopassa.

Voimme tarjota sinulle nämä edut

  • Kulutat vähemmän aikaa logistiikan suunnitteluun, jolloin jää enemmän aikaa ydinliiketoimintaasi
  • Saat pääsyn ”eCare” portaaliin, jossa on seurantatoiminto ja raportointi
  • Saat pääsyn automatisoituihin varastotoimintoihin, jotka ovat joustavia ja tehokkaita.
  • Saat käyttöösi erikoisosaamista koko logistiikkaketjun osalta
  • Saat tarpeiseesi mukautetun joustavan logistiikkaratkaisun

Visiomme

Visiomme on parantaa asiakkaidemme kilpailukykyä sekä innovatiivisten ja integroitujen että korkealaatuisten ja joustavien logistiikkapalvelujen avulla.

 
Knut Sollund

Knut Sollund

CEO – Chief Executive Officer

Tarvitsetko lisätietoja?  Ota rohkeasti yhteyttä, autamme ilolla!