ColliCare tarjoaa uudenlaisella tavalla kaikkia logistiikkapalveluja, jotka liittyvät merenkulkuun, maantiekuljetuksiin, vientiin ja tuontiin, kolmannen osapuolen logistiikkaan, lentorahteihin, jakeluun ja varastointiin.

 

Toimintamme painopiste on kokonaisvaltaisissa ratkaisuissa, joilla tähdätään optimaaliseen tavaravirtaan aina tuotannon alkupäästä loppuasiakkaille. Asiakkaitamme ovat maahantuojat ja vientiyritykset sekä erilaiset teollisuusyritykset, jotka kaikki tarvitsevat logistiikkapalveluja erityisesti Pohjoismaissa, muualla Euroopassa ja Aasiassa.

Meillä on pääkonttori Norjassa sekä toimistoja Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Alankomaissa, Saksassa, Liettuassa, Italiassa, Turkissa, Kiinassa ja Intiassa. Lisäksi edustajaverkostoamme on suurissa osissa maailmaa. 

Työntekijät ovat suurin vahvuutemme. Syvällinen tietämys kaikista logistiikkaketjun toimijoista on tehnyt meistä mestareita, minkä ansiosta löydämme varmasti järkevät ratkaisut sinulle ja yrityksellesi.

Liiketoimintakonsepti

Paikallisen läsnäolon avittamana ColliCare kehittää ja tarjoaa uudenlaisia, taloudellisesti kannattavia ja globaaleja arvoketjuratkaisuja, jotka ulottuvat aina valmistajien alkutuotannosta lopullisille vastaanottajille.
ColliCare on sitoutunut, luova ja kansainvälinen toimija, joka tarjoaa palveluja merirahteihin, rahtilähetyksiin, kuljetuksiin ja varastointiin liittyen. Voimakas kasvu tekee työntekijöidemme työstä haasteellista.
Seuraamme asiakkaitamme ja keskitymme henkilökohtaiseen yhteydenpitoon, ja siksi luotamme toimitusten seurantaan ja määriteltyihin tarpeisiin.

Visio

Visiomme on parantaa asiakkaidemme kilpailukykyä innovatiivisilla ja integroiduilla logistiikkapalveluilla, joita luonnehtivat korkea laatu ja joustavuus.

Arvomme:

Huumori – Töissä saa olla hauskaa 
Luotettavuus – Ole luotettava
Kunnioitus – Osoita aina kunnioitusta
Älykkyys– Ole älykkäämpi kuin kilpailijat

Mantramme on olla kilpailijoitamme parempi logistiikkakumppani tarvekartoitusten, tuoteräätälöinnin, jatkuvan laadunvarmistuksen sekä asiakkaidemme seurannan avulla.
Omistautuminen asiakkaalle, osaaminen ja sitoutuminen tekevät meistä tavanomaisesta poikkeavan palveluyrityksen.
Työntekijät ovat ColliCaren suurin vahvuus! Olemme ylpeitä erittäin kokeneesta ja osaavasta henkilökunnastamme.
Asiakaspalvelu; Haluamme erottautua kilpailijoistamme ammattitaitoisella sekä korkeatasoisella henkilökohtaisella asiakaspalvelulla.

 

Marko Pirinen

Marko Pirinen

Managing Director Finland

Choose priority

Vihreämpi rahti

Pienennä hiilijalanjälkeä

Pikarahti

Nopeimmat ratkaisumme

Normaalirahti

Hyvä joustavuus