Flag_of_Norway

ColliCaren pääkonttori on Norjassa ja olemmekin edustettuina useilla paikkakunnilla, joilla on erittäin ammattitaitoinen ja kokenut henkilökunta. Meillä on laajat jakelukanavat omilla toimipisteillä ja varastoilla pohjoisesta etelään ja oma huolintaosasto. Tarjoamme kuljetusratkaisuja maailmanlaajuisesti meritse, maanteitse, lentoteitse ja rautateitse.

Useiden Norjan paikkakuntien kautta tarjoamme saumatonta rahtipalvelua, niin tuonnissa kuin viennissä:

  • Maantierahti
  • Rautatierahti
  • Merirahti
  • Lentorahti
  • Multimodaalinen rahti
  • Kotijakelut
  • Tullipalvelut

 

Norway Europe map

 

Kuljetusajat Norja

Norjassa meillä on useita aikataulutettuja reittejä maanteitse kaikkien Pohjoismaiden välillä ja viikoittaiset lähdöt rautateitse ja meritse. Aikataulutetut reitit kaikkien tärkeimpien paikkakuntien välillä Pohjoismaissa ja myös suora rautatie Norjasta Italian Parmaan, sekä laaja shortsea-verkosto kaikkialla Euroopassa.

Logistiikka Norjassa

Norjassa olemme erikoistuneet erilaisiin varastoratkaisuihin, siirtokuormauksiin, huonekalulogistiikkaan, tilaushallintaan, yöjakelu-palveluun maanteitse, projekti- ja erikoiskuljetuksiin, keskitettyyn logistiikan johtamiseen, Kaukoidän logistiikkaan sekä kotijakeluihin.

Multimodaaliset kuljetukset

Löydämme tehokkaimman yhdistelmän erilaisista kuljetusmuodoista, FCL (täysi kontti), LCL (osakuorma kontissa), FTL (täysi trailerikuorma), LTL (osakuorma trailerille), osakuormat, kappaletavara- ja muut multimodaaliset kuljetukset, yhdistämällä erilaisia rahtiratkaisuja.

Kappaletavara

Paikalliset työntekijät noutavat ja toimittavat kappaletavaralähetykset 2,500 kg asti Pohjoismaiden kappaletavaraverkostossa.

Osakuormat (LTL)

Suora tai terminaalin kautta toimitus osakuormarahdille (LTL) yli 2,500 kg lähetyksille Pohjoismaissa. Erikoisnouto ja toimitus on mahdollinen, kuten myös varastointi tarvittaessa. 

Täydet autot (FTL)

Voimme huolehtia täysistä rahtikuormista Pohjoismaissa. Varmistamme turvallisen kuljetuksen asiakkaallesi.

Tuonti ja vienti Aasia

Intian ja Kiinan paikallisten toimistojen kautta tarjoamme hyvää asiantuntemusta ja logistiikkapalveluja Norjan tuontiin ja vientiin. Itsenäisinä toimijoina ja laivayhtiöistä riippumattomina voimme järjestää parhaan mahdollisen kuljetuksen tuotteillesi Aasiasta. Jos on kiire, järjestämme ne lentorahtina.

Norjan postinumeroalueet

Norway1.png
 

Kuljetushinnat Norjan tuontiin ja vientiin

Kuinka paljon Norjan tuonti-tai vientirahti maksaa? Lähetä meille tarjouspyyntö ja saat tarjouksen ilman velvoitteita.

 
Marko Pirinen

Marko Pirinen

Managing Director Finland