Flag Sweden

Olemme edustettuina useilla paikkakunnilla Ruotsissa, erittäin ammattitaitoisella ja kokeneella logistiikkahenkilöstöllä. ColliCare Ruotsilla on laaja jakeluverkosto ja useita toimistoja ja varastoja Östersundissa, Göteborgissa ja Skarassa, sekä myös oma huolintaosasto.

Useiden Ruotsin toimipisteiden ansiosta tarjoamme saumatonta rahtipalvelua, tuonnnissa ja viennissä: 

  • Maantierahti
  • Rautatierahti
  • Merirahti
  • Lentorahti
  • Multimodaalinen rahti
  • Tullipalvelut
Sweden_map.png

 

Kuljetusajat Ruotsi

Ruotsissa meillä on aikataulutetut kuljetusajat maanteitse Pohjoismaiden vientiin ja tuontiin. Meillä on aikataulutetut reitit kaikilla Skandinavian tärkeimmillä alueilla, sekä olemme erikoistuneet Italian tuontiin ja vientiin suoralla junayhteydellä Italian Cremonan ja Ruotsin Fallköpingin välillä.

Logistiikka Ruotsissa

Pohjois-Ruotsin varastolta tarjoamme täyden valikoiman logistiikkapalveluita, kuten keräily & pakkaaminen, hyllyvarastointi, lattiavarastointi ja ulkovarastointi.

Multimodaaliset kuljetukset

Löydämme tehokkaimman yhdistelmän erilaisista kuljetusmuodoista, FCL (täysi kontti), LCL (osakuorma kontissa), FTL (täysi trailerikuorma), LTL (osakuorma trailerille), osakuormat, kappaletavara- ja muut multimodaaliset kuljetukset, yhdistämällä erilaisia rahtiratkaisuja.

Kappaletavara

Paikalliset työntekijät noutavat ja toimittavat kappaletavaralähetykset 2,500 kg asti Pohjoismaiden kappaletavaraverkostossa.

Osakuormat (LTL)

Suora tai terminaalin kautta toimitus osakuormarahdille (LTL) yli 2,500 kg lähetyksille Pohjoismaissa. Erikoisnouto ja toimitus on mahdollinen, kuten myös varastointi tarvittaessa. 

Täydet autot (FTL)

Voimme huolehtia täysistä rahtikuormista Pohjoismaissa. Varmistamme turvallisen kuljetuksen asiakkaallesi.

Ruotsin postinumeroalueet
 

Sweden (4).png

Kuljetushinnat Ruotsin tuontiin ja vientiin

Kuinka paljon Ruotsin tuonti-tai vientirahti maksaa? Lähetä meille tarjouspyyntö ja saat tarjouksen ilman velvoitteita.

 
Marko Pirinen

Marko Pirinen

Managing Director Finland