Flag Denmark

Tanskassa meillä on oma toimisto ja erittäin ammattitaitoinen, pitkän logistiikkakokemuksen omaava henkilökunta. Tarjoamme kuljetusratkaisut meritse, maanteitse, lentoteitse ja rautateitse vientiin ja tuontiin muualta Euroopasta.

Paikallisen Kööpenhaminan toimiston kautta tarjoamme saumatonta rahtipalvelua tuonnissa ja viennissä, kuten:  

  • Maantierahti
  • Merirahti
  • Lentorahti
  • Rautatierahti
  • Tullipalvelut
Denmark Europe Map

 

Kuljetusajat Tanska

ColliCare Tanskan toimisto sijaitsee Brøndbyssa, lähellä Kööpenhaminaa, ja meillä on aikataulutetut kuljetusajat maanteitse kaikkialle Pohjoismaihin päivittäisillä lähdöillä. Skandinaviassa meillä on aikataulutetut reitit kaikilla merkittävimmillä alueilla, sekä omat toimistot kaikilla tärkeillä Pohjoismaiden paikkakunnilla.

Kappaletavara

Paikalliset työntekijät noutavat ja toimittavat kappaletavaralähetykset 2,500 kg asti Euroopan kappaletavaraverkostossa.

Osakuormat (LTL)

Suora tai terminaalin kautta toimitus osakuormarahdille (LTL) yli 2,500 kg lähetyksille Euroopassa. Erikoisnouto ja toimitus on mahdollinen, kuten myös varastointi tarvittaessa. 

Täydet autot (FTL)

Voimme huolehtia täysistä rahtikuormista Euroopassa. Varmistamme turvallisen kuljetuksen asiakkaallesi.

Tuonti ja vienti Aasia

Intian ja Kiinan paikallisten toimistojen kautta tarjoamme hyvää asiantuntemusta ja logistiikkapalveluja Tanskan tuontiin ja vientiin. Itsenäisinä toimijoina ja laivayhtiöistä riippumattomina voimme järjestää parhaan mahdollisen kuljetuksen tuotteillesi Aasiasta. Jos on kiire, järjestämme ne lentorahtina.

Tanskan postinumeroalueet

Denmark.png
 

Kuljetushinnat Tanskan tuontiin ja vientiin

Kuinka paljon Tanskan tuonti-tai vientirahti maksaa? Lähetä meille tarjouspyyntö ja saat tarjouksen ilman velvoitteita.

 
Marko Pirinen

Marko Pirinen

Managing Director Finland