Flag United Kingdom

Meillä on Iso-Britanniassa oma toimisto, sekä erittäin ammattitaitoinen ja pitkän logistiikkakokemuksen omaava henkilökunta. Tarjoamme saumatatonta rahtipalvelua meritse, maanteitse ja lentoteitse Euroopan tuontiin ja vientiin.

Sijaintimme ansiosta aivan Lontoon kupeessa voimme tarjota saumatonta rahtipalvelua UK:n tuontiin ja vientiin, kuten:

  • Merirahti
  • Maantierahti
  • Lentorahti
  • Tullipalvelut
GreatBritain Europe map

 

Kuljetusajat UK

Meillä on aikataulutetut kuljetusajat maanteitse Iso-Britannian ja Suomen välillä sekä useita viikoittaisia lauttalähtöjä, joten kuljetusaika on todella kilpailukykyinen, niin kappetavaralle, osakuormille, kuin täysille kuormillekin. Meillä on toimipisteet molemmissa maissa, joten voimme luvata sujuvaa palvelua.

Kappaletavara

Paikalliset työntekijät noutavat ja toimittavat kappaletavaralähetykset 2,500 kg asti UK:n ja Suomen kappaletavaraverkostossa.

Osakuormat (LTL)

Suora tai terminaalin kautta toimitus osakuormarahdille (LTL) yli 2,500 kg lähetyksille UK:ssa ja Suomessa. Erikoisnouto ja toimitus on mahdollinen, kuten myös varastointi tarvittaessa. 

Täydet autot (FTL)

Voimme huolehtia täysistä rahtikuormista UK:ssa ja Suomessa. Varmistamme turvallisen kuljetuksen asiakkaallesi.

Tuonti ja vienti Aasia

Intian ja Kiinan paikallisten toimistojen kautta tarjoamme hyvää asiantuntemusta ja logistiikkapalveluja Iso-Britannian tuontiin ja vientiin. Itsenäisinä toimijoina ja laivayhtiöistä riippumattomina voimme järjestää parhaan mahdollisen kuljetuksen tuotteillesi Aasiasta. Jos on kiire, järjestämme ne lentorahtina.

UK:n postinumeroalueet

UK postcode map

Kuljetushinnat UK:n tuontiin ja vientiin

Kuinka paljon Iso-Britannian tuonti-tai vientirahti maksaa? Lähetä meille tarjouspyyntö ja saat tarjouksen ilman velvoitteita.

 
Marko Pirinen

Marko Pirinen

Managing Director Finland