takaisin Piadena - Cremona Italien

Uusi junapalvelu Italia-Ruotsi!

Meillä on ilo ilmoittaa, että ColliCare Logistics AB käynnistää vienti- & tuontijunan Italian ja Ruotsin välillä.

Keväällä 2023 lähtee ensimmäinen suora junamme Italian Cremonan terminaalista kohti Ruotsin Skaraborgia. Olemme innoissamme, että voimme tarjota asiakkaillemme nopean, edullisen ja luotettavan ratkaisun, joka on tehokas ja ympäristöystävällinen! Monet asiakkaat ovat jo ottaneet yhteyttä ja ColliCare katsoo valoisasti tulevaisuuteen rahdin kuljettamiseen rautateitse.

 

map-for-theres_export_Import rail.png

“Juna tulee kulkemaan suoraan Italian Cremonan terminaalista Ruotsin Skaraborgiin, 2 päivää terminaalista toiseen, joka on yksi markkinoiden nopeimpia kuljetusaikoja. Tämä tarkoittaa nopeaa, edullista ja luotettavaa tuotteiden kuljetusta asiakkaillemme. Juna kulkee viikoittain, lähtö lauantaina ja saapuminen Skaraborgiin maanantai-iltapäivällä. Jatkokuljetukset Ruotsissa ovat mahdollisia jo tiistaista alkaen", sanoo Per Zachrisson, Chief Development Officer Rail ColliCarelta.

ColliCare-juna tulee olemaan melko ainutlaatuinen markkinoilla, sekä ColliCare Norjalla että ColliCare Ruotsilla on korkeat tavoitteet uuden palvelun suhteen.

”Päätimme investoida tähän nyt, jotta voimme tarjota kuljetukset Italian ja Ruotsin välillä parhaaseen mahdolliseen hintaan ja lyhyimmällä mahdollisella toimitusajalla. Tämä on myös ympäristöystävällisin ja tehokkain tapa kuljettaa rahtia.”

0207.jpg
Per Zachrisson, Chief Development Officer Rail, ColliCare Group

”Meille on strategisesti tärkeää keskittyä ympäristöasioihin ja tämä juna on askel oikeaan suuntaan”, sanoo Per Zachrisson, Chief Development Officer Rail, ColliCare Logistics. ”Meillä on ollut jo vuodesta 2017 saakka vakiintunut junapalvelu, joka kulkee täyteen lastattuna viikoittain Italian Parmasta Norjan Rolvsøyhin.”

Ympäristöpainotus

Lisääntyneet investoinnit raideliikenteeseen ovat linjassa useimpien toimialojen nykyisten ympäristötavoitteiden kanssa. ColliCarella on suuria toiveita, että tämä uusi aloite tarjota uusia vaihtoehtoisia ja ympäristöystävällisempiä ratkaisuja tulisi menestymään.

ColliCare Ruotsi panostaa voimakkaasti tuotekehitykseen ja tämä on tärkeä osa suunnitelmaa rahdin siirtämisestä maanteiltä raiteille. ColliCare on sitoutunut noudattamaan Pariisin sopimusta ja tekemään tarvittavat toimenpiteet 1,5 asteen asteen saavuttamiseksi.

”ColliCare on vuosien varrella osoittanut suurta joustavuutta ja sopeutumiskykyä, joka sopii Julan jatkuvaan hankintaketjujen kehittämiseen . Tämä uusi ratkaisu Italian ja Ruotsin välillä vahvistaa meidän pitkäaikaista kumppanuutta keskittymällä kestävämpään liikenteeseen”, sanoo Lennart Karlsson, CEO Jula Logistics, ja Pietro Montebovi, Freight Manager Jula Logistics

IMG_5272.jpg

Lue lisää uudesta junapalvelusta:
https://www.collicare.se/en/freight/rail-freight/italy

Per Zachrisson

Per Zachrisson

Chief Development Officer Rail
Per Bengtsson

Per Bengtsson

Sales Manager