takaisin Multimodal-2024-RGB_1

Vieraile osastollamme Multimodal-messuilla Birminghamissa!

ColliCare Tekee Debyyttinsä Multimodal-messuilla Birminghamissa!

Huomio kaikki logistiikasta innostuneet ja toimitusketjun asiantuntijat! Valmistaudu Iso-Britannian suurimpaan logistiikkatapahtumaan, Multimodal-messuille, joka järjestetään 11.-13. kesäkuuta Birminghamissa.

Olemme paikalla ensimmäistä kertaa ja ihan omalla osastolla! Vuodesta 2008 asti Multimodal on ollut rakentamassa vahvaa rahdinkuljettajien, vähittäismyyjien, valmistajien, tukkumyyjien, maahantuojien, viejien ja niitä tukevien toimittajien yhteisöä. Nyt on loistava tilaisuus olla yhteydessä ja tutustua alan viimeisimpiin trendeihin ja innovaatioihin.

Poikkeuksellisista logistiikkaratkaisuistaan tunnettuna ColliCare on innoissaan saadessaan olla osa tätä arvostettua tapahtumaa. Omistautunut tiimimme odottaa sinua osastolla #7085, valmiina esittelemään asiantuntemustaan ja keskustelemaan siitä, kuinka he voivat tukea logistiikkatarpeissasi. Varaa aikaa kalenteriisi ja varmista vierailu osastollamme Birminghamin Multimodal-messuilla. Se on tapahtuma, jota et halua jättää väliin.

Lisätietoja messuista löydät messujen verkkosivulta: https://www.multimodal.org.uk/. Turvallista matkaa ja erinomaisia messupäiviä toivottaen.