1200px-Flag_of_Poland.svg

Puolassa meillä on oma toimisto ja ammattitaitoinen ja pitkän logistiikkakokemuksen omaava henkilökunta. Tarjoamme kuljetusratkaisuja meritse ja maanteitse vientiin ja tuontiin muualta Euroopasta.

Gdynian sijantimme ansiosta voimme tarjota saumatonta rahtipalvelua Puolan tuontiin ja vientiin.:

  • Merirahti
  • Maantierahti
  • Lentorahti
  • Rautatierahti
  • Tullipalvelut
Poland on the Europe map

 

Kuljetusajat Puola

Meillä on aikataulutetut päivittäiset lähdöt maanteitse 2-3 päivän kuljetusajalla. Merirahti-lähdöt Gdyniasta Norjaan, Iso-Britanniaan ja Alankomaihin joka perjantai. Meillä on myös aikataulutetut reitit tärkeimpien alueiden välillä Skandinaviassa ja omat toimistot kaikilla tärkeimmillä Pohjoismaiden paikkakunnilla.

Kappaletavara

Paikalliset työntekijät noutavat ja toimittavat kappaletavaralähetykset 2,500 kg asti Pohjoismaiden kappaletavaraverkostossa.

Osakuormat (LTL)

Suora tai terminaalin kautta toimitus osakuormarahdille (LTL) yli 2,500 kg lähetyksille Pohjoismaissa. Erikoisnouto ja toimitus on mahdollinen, kuten myös varastointi tarvittaessa. 

Täydet autot (FTL)

Voimme huolehtia täysistä rahtikuormista Euroopassa. Varmistamme turvallisen kuljetuksen asiakkaallesi.

Tuonti ja vienti Aasia

Intian ja Kiinan paikallisten toimistojen kautta tarjoamme hyvää asiantuntemusta ja logistiikkapalveluja Puolan tuontiin ja vientiin. Itsenäisinä toimijoina ja laivayhtiöistä riippumattomina voimme järjestää parhaan mahdollisen kuljetuksen tuotteillesi Aasiasta. Jos on kiire, järjestämme ne lentorahtina.

Puolan postinumeroalueet

Poland.png

Kuljetushinnat Puolan tuontiin ja vientiin

Kuinka paljon Puolan tuonti-tai vientirahti maksaa? Lähetä meille tarjouspyyntö ja saat tarjouksen ilman velvoitteita.

 
Marko Pirinen

Marko Pirinen

Managing Director Finland