lithuania-flag

Olemme edustettuina Baltian maissa, Liettuassa meillä on oma toimisto sekä erittäin ammattitaitoinen, pitkän logistiikkakokemuksen omaava henkiökunta. Tarjoamme kuljetusratkaisut meritse, maanteitse ja lentoteitse vientiin ja tuontiin muualta Euroopasta.

Vilnan ja Kaunaksen sijaintiemme ansiosta tarjoamme saumatonta rahtipalvelua tuonnissa ja viennissä, kuten: 

  • Merirahti
  • Maantierahti
  • Lentorahti
  • Tullipalvelut
Lithuania Europe map

 

Kuljetusajat Liettua

Meillä on päivittäiset lähdöt maanteitse ja meritse Pohjoismaihin ja muualle Eurooppaan. Liettuassa olemme erikoistuneet huonekalulogistiikkaan, siirtokuormauksiin, varastointiin sekä laajamittaisiin kuljetuksiin Norjaan ja Ruotsiin, meri- ja maantierahtina. Varmistamme huolellisen käsittelyn tuotteillesi vientiin ja tuontiin Baltian maista ja Liettuasta, sekä tulliselvityksen.

Kappaletavara

Paikalliset työntekijät noutavat ja toimittavat kappaletavaralähetykset 2,500 kg asti Euroopan kappaletavaraverkostossa.

Osakuormat (LTL)

Suora tai terminaalin kautta toimitus osakuormarahdille (LTL) yli 2,500 kg lähetyksille Euroopassa. Erikoisnouto ja toimitus on mahdollinen, kuten myös varastointi tarvittaessa. 

Täydet autot (FTL)

Voimme huolehtia täysistä rahtikuormista Euroopassa. Varmistamme turvallisen kuljetuksen asiakkaallesi.

Tuonti ja vienti Aasia

Intian ja Kiinan paikallisten toimistojen kautta tarjoamme hyvää asiantuntemusta ja logistiikkapalveluja Liettuan tuontiin ja vientiin. Itsenäisinä toimijoina ja laivayhtiöistä riippumattomina voimme järjestää parhaan mahdollisen kuljetuksen tuotteillesi Aasiasta. Jos on kiire, järjestämme ne lentorahtina.

Liettuan postinumeroalueet

Lithuania.png

Kuljetushinnat Liettuan tuontiin ja vientiin

Kuinka paljon Liettuan tuonti-tai vientirahti maksaa? Lähetä meille tarjouspyyntö ja saat tarjouksen ilman velvoitteita.

 
Marko Pirinen

Marko Pirinen

Managing Director Finland