Flag Latvia

Meillä on edustus Baltian maissa, ja Latviassa meillä on oma toimisto, sekä erittäin ammattitaitoinen ja pitkän logistiikkakokemuksen omaava henkilökunta. Tarjoamme opastuksen ja tuotteidesi käsittelyn Latvian tuontiin ja vientiin, sekä tulliselvityksen.

Riian toimistomme keskeisen sijainnin ansiosta voimme tarjota saumatonta rahtipalvelua tuonnissa ja viennissä, kuten:  

  • Maantierahti
  • Merirahti
  • Lentorahti
  • Tullipalvelut
Map Latvia in Europe

Kuljetusajat Latvia

Meillä on aikataulutetut kuljetusajat maanteitse kaikkialle Pohjoismaihin päivittäisillä lähdöillä, lisäksi viikoittaiset lähdöt maanteitse ja meritse Liettuasta. Meillä on aikataulutetut reitit  Baltian maiden välillä ja kaikilla merkittävimmillä alueilla Skandinaviassa, sekä omat toimistot kaikilla tärkeillä Pohjoismaiden paikkakunnilla.

Kappaletavara

Paikalliset työntekijät noutavat ja toimittavat kappaletavaralähetykset 2,500 kg asti Euroopan kappaletavaraverkostossa.

Osakuormat (LTL)

Suora tai terminaalin kautta toimitus osakuormarahdille (LTL) yli 2,500 kg lähetyksille Euroopassa. Erikoisnouto ja toimitus on mahdollinen, kuten myös varastointi tarvittaessa. 

Täydet autot (FTL)

Voimme huolehtia täysistä rahtikuormista Euroopassa. Varmistamme turvallisen kuljetuksen asiakkaallesi.

Tuonti ja vienti Aasia

Intian ja Kiinan paikallisten toimistojen kautta tarjoamme hyvää asiantuntemusta ja logistiikkapalveluja Latvian tuontiin ja vientiin. Itsenäisinä toimijoina ja laivayhtiöistä riippumattomina voimme järjestää parhaan mahdollisen kuljetuksen tuotteillesi Aasiasta. Jos on kiire, järjestämme ne lentorahtina.

 

 

Latvian postinumeroalueet

Postcode_Latvia.png

 

Kuljetushinnat Latvian tuontiin ja vientiin

Kuinka paljon Latvian tuonti-tai vientirahti maksaa? Lähetä meille tarjouspyyntö ja saat tarjouksen ilman velvoitteita.

 
Marko Pirinen

Marko Pirinen

Managing Director Finland