belgium-flag

ColliCare auttaa sinua Belgian kuljetusten logistiikkatarpeissa. Tarjoamme kuljetusratkaisut meritse, maanteitse, lentoteitse ja rautateitse vientiin ja tuontiin muualta Euroopasta.

Paikallisten Belgian edustajien ja Hollannin henkilökuntamme avulla tarjoamme saumatonta rahtipalvelua tuonnissa ja viennissä, kuten:

  • Merirahti
  • Maantierahti
  • Lentorahti
  • Rautatierahti
  • Tullipalvelut
Belgium Europe map

Kuljetusajat Belgia 

Belgiassa voimme järjestää rahdin meritse, maanteitse, lentoteitse ja rautateitse tarpeistasi ja määränpäästä riippuen. Päivittäiset lähdöt Belgian ja Pohjoismaiden, Iso-Britannian sekä Baltian välillä.

Kappaletavara

Paikalliset työntekijät noutavat ja toimittavat kappaletavaralähetykset 2,500 kg asti Euroopan kappaletavaraverkostossa.

Osakuormat (LTL)

Suora tai terminaalin kautta toimitus osakuormarahdille (LTL) yli 2,500 kg lähetyksille Euroopassa. Erikoisnouto ja toimitus on mahdollinen, kuten myös varastointi tarvittaessa. 

Täydet autot (FTL)

Voimme huolehtia täysistä rahtikuormista Euroopassa. Varmistamme turvallisen kuljetuksen asiakkaallesi.

Tuonti ja vienti Aasia

Intian ja Kiinan paikallisten toimistojen kautta tarjoamme hyvää asiantuntemusta ja logistiikkapalveluja Belgian tuontiin ja vientiin. Itsenäisinä toimijoina ja laivayhtiöistä riippumattomina voimme järjestää parhaan mahdollisen kuljetuksen tuotteillesi Aasiasta. Jos on kiire, järjestämme ne lentorahtina.

 

Belgian postinumeroalueet

Belgium_postcode.png

Kuljetushinnat Belgian tuontiin ja vientiin

Kuinka paljon Belgian tuonti-tai vientirahti maksaa? Lähetä meille tarjouspyyntö ja saat tarjouksen ilman velvoitteita.

 
Marko Pirinen

Marko Pirinen

Managing Director Finland