Netherlands (4)

Alankomaissa sijaitsemme sekä Schiedamissa lähellä Rotterdamia että Groningenissa. Henkilökuntamme on erittäin ammattitaitoista ja omaa pitkän kokemuksen logistiikan alalta. Tarjoamme varastointi- ja siirtokuormaustiloja sekä rahtipalveluja meritse, maanteitse, lentoteitse ja rautateitse vientiin ja tuontiin muualta Euroopasta.

Schiedamin ja Groningenin sijaintiemme ansiosta voimme tarjota saumatonta rahtipalvelua tuonnissa ja viennissä, kuten:

  • Maantierahti
  • Merirahti
  • Lentorahti
  • Rautatierahti
  • Tullipalvelut
Netherlands Europe map

Kuljetusajat Alankomaat

Alankomaiden ja Pohjoismaiden välillä meillä on aikataulutetut päivittäiset lähdöt maanteitse ja kahdesti viikossa merirahtina. Meillä on aikataulutetut reitit maanteitse ja meritse myös iso-Britanniaan ja Baltian maihin.

Kappaletavara

Paikalliset työntekijät noutavat ja toimittavat kappaletavaralähetykset 2,500 kg asti Euroopan kappaletavaraverkostossa.

Osakuormat (LTL)

Suora tai terminaalin kautta toimitus osakuormarahdille (LTL) yli 2,500 kg lähetyksille Euroopassa. Erikoisnouto ja toimitus on mahdollinen, kuten myös varastointi tarvittaessa. 

Täydet autot (FTL)

Voimme huolehtia täysistä rahtikuormista Euroopassa. Varmistamme turvallisen kuljetuksen asiakkaallesi.

Tuonti ja vienti Aasia

Intian ja Kiinan paikallisten toimistojen kautta tarjoamme hyvää asiantuntemusta ja logistiikkapalveluja Alankomaiden tuontiin ja vientiin. Itsenäisinä toimijoina ja laivayhtiöistä riippumattomina voimme järjestää parhaan mahdollisen kuljetuksen tuotteillesi Aasiasta. Jos on kiire, järjestämme ne lentorahtina.

Alankomaiden postinumeroalueet

Netherlands (3).png

Kuljetushinnat Alankomaiden tuontiin ja vientiin

Kuinka paljon Alankomaiden tuonti-tai vientirahti maksaa? Lähetä meille tarjouspyyntö ja saat tarjouksen ilman velvoitteita.

 
Marko Pirinen

Marko Pirinen

Managing Director Finland