takaisin Trailer at Warehouse

Vähennämme CO2-päästöjä

Olemme yhteisellä tiellä asiakkaiden kanssa, laskemalla todellisia päästöjä ja asettamalla realistisia tulevaisuuden tavoitteita metodiikan ja perusteltujen tietojen avulla.

ColliCare Logisticsissa ymmärrämme oikean teknologisen ratkaisun valinnan ja reittien suunnittelun tärkeyden perustuen vihreän polttoaineen infrastruktuurin saatavuuteen.
 

Tarjoamme laskelmia asiakkaillemme

Kokenut tiimimme mittaa ja raportoi tarkasti hiilidioksidipäästöt. Olemme erikoistuneet hiililaskentaan ja noudatamme EN16258- ja ISO14083-standardeja. Noudatamme alan määräyksiä hyödyntämällä näitä standardeja ja tarjoamme luotettavaa tietoa, jonka avulla voit seurata päästöjä tehokkaasti. Lisäksi autamme asiakkaitamme seuraamaan päästöjään koko toimitusketjussa. Tarkkailemalla hiilijalanjälkeä tunnistamme alueita, joilla päästöjä voidaan vähentää vaihtamalla kuljetuksia meri- tai lentorahtiin tai eliminoida käyttämällä sähköautoja.

Miten voimme avustaa sinua?

Toimitusten läpinäkyvyyden ja hallinnan varmistamiseksi toimitamme asiakkaillemme päästötodistukset ja yksityiskohtaiset raportit lähetyskohtaisesti. Näiden raporttien avulla asiakkaamme voivat arvioida kunkin lähetyksen ympäristövaikutuksia, tehdä tietoisia päätöksiä ja seurata päästöjen vähentämisen edistymistä.

Tekninen valinta ja reittisuunnittelu

Asiantuntiamme ymmärtävät oikean teknologisen ratkaisun valinnan ja reittien suunnittelun tärkeyden vihreän polttoaineinfrastruktuurin saatavuuden perusteella. Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa arvioidaksemme erityisvaatimuksia ja suositellaksemme optimaalisia teknologioita ja reittejä, jotka vastaavat asiakkaiden kestävän kehityksen tavoitteita. 
Pysymme ajan tasalla vihreiden polttoaineiden infrastruktuurin viimeisimmistä edistysaskeleista ja varmistamme, että asiakkailla on käytettävissään tärkeimmät tiedot.

Infrastruktuurin ja toimitusketjujen hallinta

Tiimimme tarjoaa asiakkaille yleiskatsauksen vaihtoehtoisista ohjeista ja infrastruktuurin saatavuudesta kaikissa Euroopan maissa. Analysoimalla eri tekijöitä, kuten latausasemien biokaasun/biopolttoaineen tankkausasemia ja muita infrastruktuurivaatimuksia, autamme asiakkaitamme suunnittelemaan ja optimoimaan kuljetusreittejä, jotka maksimoivat tehokkuuden ja minimoivat ympäristövaikutukset.

Lorem ipsum
First Last