takaisin ColliCare trailer is loaded upon a flatcar (TOFC)

Multimodaaliset ratkaisut Hollannin ja Skandinavian välillä

ColliCare Logistics on sitoutunut tarjoamaan kestäviä ja tehokkaita multimodaalisia ratkaisuja Hollannin ja Skandinavian välillä. Valitsemalla multimodaaliset kuljetusratkaisumme voimme yhdessä pienentää hiilijalanjälkeä ja edistää vihreämpää tulevaisuutta.

Kattava kuljetusverkostomme tarjoaa erilaisia tarpeisiisi räätälöityjä multimodaaliratkaisuja. Olemme valmiita vastaamaan tarpeisiisi, jos haluat toimituksen kotiovellesi tai tiettyyn terminaaliin.

Voimme innoissamme ilmoittaa tuoreesta aloitteestamme, trailerien junapalvelusta Alankomaiden Coevordenin ja Ruotsin Malmön välillä. Tämä aloite auttaa merkittävästi vähentämään CO2-päästöjä ja tarjoaa rahdillesi vihreämmän kuljetuksen Skandinavian tuonnissa ja viennissä. Olemme sitoutuneet laajentamaan tätä palvelua yhdessä asialle omistautuneiden kumppanien kanssa muihin Ruotsin kaupunkeihin.

Esimerkkinä, täyden trailerin matka Groningenista Göteborgiin, tarjoamme mahdollisuuden käyttää multimodaalista ratkaisuamme Skandinavian ja Hollannin välillä. Kun toteutamme tämän multimodaalisen vaihtoehtomme kautta, suurin osa reitistä on rautatiekuljetusta maantiekuljetuksen sijaan. Tämä vähentää Groningenin ja Göteborgin välisiä kokonaishiilidioksidipäästöjä 46 prosenttia.

Lisätietoja saadaksesi, ota rohkeasti yhteyttä. Keskustelemme mielellämme eri vaihtoehdoista ja tarjoamme rahdillesi tehokkaimman ja kestävimmän multimodaalisen ratkaisun.

Marko Pirinen

Marko Pirinen

Managing Director Finland