takaisin Vessel and truck ColliCare

Lähetä rahtisi Suomen ja Puolan välillä pienemmillä CO2-päästöillä

Haluatko kuljettaa rahtia Suomen ja Puolan välillä? Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme entistä älykkäämpiä, nopeampia ja vihreämpiä rahtivaihtoehtoja.

Tarjoamme nyt suoran ja ympäristöystävällisemmän reitin Suomen ja Puolan välillä. Lähettämällä rahtisi meritse säästät aikaa ja pienennät C02 päästöjä, kun ei tarvitse ajaa Suomenlahden ympäri tai Tallinnan kautta.

Meillä on ColliCare toimistoja sekä Puolassa että Suomessa, joten tarjoamme kaiken samassa paketissa, hoidamme rahtia, cross docking:in ja tulliselvitykset (tarvittaessa), jotta logistiikka olisi mahdollisimman helppoa asiakkaallemme.

Monet yritykset, tuottajat ja jälleenmyyjät Suomessa etsivät luotettavaa kuljetusratkaisua Puolaan ja muihin Manner-Euroopan maihin. Puola on Suomelle täydellinen portti Manner-Eurooppaan ja merikuljetus kulkee Gdynian ja Hangon välillä kuusi kertaa viikossa.  

Voimme järjestää FTL tai LTL kuljetuksia Suomesta Puolaan ja Puolasta Suomeen. Molempien maiden toimistojen paikallinen asiantuntemus tukee ja helpottaa tuontia ja vientiä Puolaan ja Manner-Eurooppaan.

 

Kuinka paljon CO2 – päästöjä voit vähentää kuljetuksessa Suomen ja Puolan välillä?

Merirahti on luotettava, fiksu ja ympäristöystävällinen logistiikkavaihtoehto. Kuljettamalla traileria Puolasta Suomeen ja Suomesta Puolaan, meritse, sen sijaan että kuljemme Tallinnan kautta maanteitse, voimme vähentää hiilidioksidipäästöjä 92%*. Kun verrataan Hanko-Gdynia merireitin rekkaan joka kuljettaa saman trailerin koko matka Suomenlahden ympäri maanteitse, voimme vähentää hiilidioksidipäästöjä jopa 94%*.

*Prosenttiosuus on hiilidioksidiekvivalentti ilmastovaikutuksista aiheutuviin päästöihin (GHG-päästöt CO2e (WTW)). 

Haluatko kuljettaa rahtia Suomen ja Puolan välillä - ota meihin yhteyttä!

 
Marko Pirinen

Marko Pirinen

Managing Director Finland