takaisin Banner for England

ColliCaren uusi toimipaikka Isossa-Britanniassa!

ColliCare avaa oman myynti- ja operatiivisen toimiston Erithiin, Lontooseen.
Palvelut keskittyvät kansainväliseen meri-, lento-, ja maantierahtiin Skandinaviaan, Turkkiin, Puolaan, Baltiaan, Benelux-maihin ja Aasiaan.
Paikalliset palvelut, kuten tullaus, varastointi ja jakelut kuuluvat portfolioon.

ColliCaren palvelut kattavat koko toimitusketjun,  16 vuoden kokemuksella älykkäämpien logistiikkaratkaisujen toimittamiseksi.


Isoon-Britanniaan on perustettu uusi tiimi huolehtimaan uudesta ja jo olemassa olevasta liiketoiminnasta. Cem Turkdonmez toimii ColliCaren paikallisena toimitusjohtajana. Turkdonmezilla on laaja kokemus kansainvälisestä logistiikasta ja hän on työskennellyt useiden vuosien ajan ColliCaressa.

Cem-Turkdonmez

Meillä on jo asiakkaita ja kumppaneita Isossa-Britanniassa ja odotamme innolla tämän liiketoiminnan kehittämistä edelleen. 
ColliCare konsernissa on paljon potentiaalia ja olemme varmoja, että pystymme tarjoamaan kiinnostavia kuljetus- ja logistiikkapalveluja Isossa-Britanniassa toimiville yrityksille.

Cem Turkdonmez Managing Director UK
Vahvimmat alueemme ovat Pohjoismaat, Hollanti, Baltia ja Turkki. Kiinan ja Intian toimistojemme kautta pystymme tarjoamaan myös ainutlaatuisia, kustannuksia säästäviä logistiikkaratkaisuja markkinoille.

 

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä:

Cem Turkdonmez
Managing Director UK
+44 (0) 7312041012
[email protected]