takaisin IMG_5565 biogaslastbil

Biokaasukäyttöiset kuoma-autot

Tieliikenteen vihreä siirtymä

ColliCare Logistics työskentelee kestävän tulevaisuuden puolesta monin tavoin. Meille on tärkeää työskennellä yhdessä asiakkaiden kanssa kestävien kuljetusten puolesta kohti vihreämpää tulevaisuutta.

Haluamme tarjota enemmän ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja, kuten laiva-, juna- ja biokaasukäyttöistä maantieliikennettä. Tulevaisuudessa on pystyttävä tarjoamaan kestävällä tavalla lävitse koko toimitusketjun. Meille on tärkeää, että myös ”viimeinen maili” on vihreä.

Keväällä lähtee ensimmäinen suora sähköjuna Cremonan terminaalista Italiasta kohti Skaraborgin terminaalia Ruotsissa. Lisäksi investoimme nyt junan täydennykseksi biokaasukäyttöisiin kuorma-autoihin perinteisen maantiekuljetuksen sijaan.

Meillä on jo sähköllä toimivia ajoneuvoja. Voimme ylpeänä esittää ensimmäiset neljä Scanian kuorma-autoa, jotka kulkevat ”LBG” kaasulla. Suurin osa kuorma-autoista ovat Scanialta toimituksessa Q1:n aikana

Vihreä siirtymä on tärkeä sekä asiakkaille että meille. Tilasimme kymmenen kuorma-autoa ensimmäisellä kierroksella ja nyt vaatimustaso on korkealla asiakkaiden puolelta, kun ensimmäiset autot ovat valmiina. Niinpä lisäautot ovat tarpeen. On upeaa, että asiakkaat arvostavat projektiamme kestävämmän tulevaisuuden puolesta ympäristöystävällisemmillä vaihtoehdoilla. – sanoo Kenjiro, Product Manager Domestic.

Haluaisitko myös sinä olla osa projektiamme vihreämmän siirtymän puolesta? Ja osallistua ympäristöystävällisemmällä kuljetuksella vihreämmän tulevaisuuden eteen? Ota meihin yhteyttä!