logo
No  |  En   Country
iconmenu
iconmenu
logo

ColliCare Logistics

Erinomainen paikallistuntemus Aasiassa

ColliCare Logistics

Erinomainen paikallistuntemus Aasiassa

Paikallisena Aasiassa

Liiketoiminta Aasiassa voi olla vaativaa etäisyyksien, aikavyöhykkeiden, kulttuurierojen sekä kielimuurien takia.

Onneksi ColliCarella on vankka tietämys ja kokemus Aasiassa toimimisesta. Meillä on työntekijöitä ja toimipisteitä Intiassa ja Kiinassa sekä edustajia Pakistanissa, Malesiassa, Taiwanissa, Bangladeshissa, Kambodžassa, Indonesiassa, Singaporessa, Thaimaassa ja Vietnamissa.

Palvelutarjontamme:
  • Merirahdit – Mannertenväliset kuljetukset vakiopalveluna; sisältää korkeatasoisia henkilökohtaisia palveluja sekä helppokäyttöisen järjestelmän kaikkien lähetyksiesi ja tilauksiesi seurantaan 
  • Lentorahdit – Kiireellisiin tapauksiin tarjoamme nopeinta toimitustapaamme
  • Varastointi ja logistiikka – Yhdistetyt kuljetukset, merkinnät, skannaukset, keräily ja pakkaus, konsolidoinnit sekä lyhytaikaiset varastoinnit – kaikki tämä Aasiassa  
  • Asiantuntijapalvelut – Laadunvalvontapalvelut tuotantolaitoksella sekä toimittajahallintapalvelut

Hyödy paikallisesta osaamisestamme! Kokemuksemme mukaan asiakkaamme hyötyvät Aasian markkinoista parhaiten, kun apuna on logistiikan ammattilaisista koostuva paikallinen henkilöstömme, joka tuntee markkinat hyvin ja puhuu paikallisia kieliä.

Aasian markkinoilla jokaisella asiakkaalla on omat vaatimuksensa ja tarpeensa. Siksi haluamme jakaa osaamistamme ja kutsua sinut keskustelemaan niistä Aasian mahdollisuuksista, jotka voisivat olla hyödyllisiä juuri sinulle.
 
Manish-2%20(1)
Manish Karkun, toimitusjohtaja, ColliCare Intia
ColliCare on toiminut Intiassa monia vuosia ja kehittänyt useita erityispalveluja asiakkaillemme, kuten tuotteiden laadunvalvontaa jo heti tuottajan tehtaalla.
Manish Karkun toimii johtajanamme Intiassa. Hänen paikallinen tuntemuksensa voi olla ratkaisevan tärkeää silloin, kun valmistat tuotteitasi ja maahantuot niitä ”Ihmeellisestä Intiasta”.
eddie-styre
Eddie Wang, toimitusjohtaja, ColliCare Kiina
ColliCarella on kolme logistiikkakeskusta Kiinassa sekä yhdeksän vuoden aikana syntynyt erinomainen asiantuntemus kiinalaisista markkinoista.
Eddie Wang on johtajamme Kiinassa. Hänen mukaansa yhdistetyt kuljetukset, kappaletavaralähetykset, tavaramerkinnät sekä jakelun valmistelu Suomeen ovat erittäin suosittuja palveluja.

Haluatko keskustella Aasian mahdollisuuksista?

Ota yhteyttä, me autamme ilolla!
Nimi*
Sähköposti*
Kommentti
Call_Icon_round
Marko Pirinen
Managing Director Finland
Call_Icon_round
Juha Virolainen
Operations Air, Sea & Road
Muut palvelukonseptit
Asiantuntemuksella läpi Skandinavian
Terminaalipalvelu Eurooppa/Aasia
Sinun partnerisi Aasiassa
Tilausten seuranta
Lentorahdit
Lentorahdit
Tilaa lentorahtisi meiltä, kun haluat tavarasi nopeasti perille.
Merirahdit Aasiasta
Merirahdit Aasiasta
Voimme järjestää rahdin kaikkialta Aasiasta. Käytämme meri- ja lentorahteja sekä edustajaverkostoamme, jotta voimme tarjota sinulle parhaan ratkaisun.