logo
No  |  En   Country
iconmenu
iconmenu
logo

ColliCare avaa uuden terminaalin ja toimiston Kaunasiin, Liettuaan

Julkaistu:  11. lokakuuta 2017

ColliCare Liettua kattaa koko Baltian alueen.Vaikkakin se on nuori ja vasta jokin aikaa sitten aloittanut toimipiste ColliCaren perheessä,toiminta on jo kasvamassa.

dji 0161-recovered11444444 1 red


-Uusi terminaalimme antaa meille mahdollisuuden tarjota uusia palveluita.Kaunas sijaitsee logistisesti loistavalla paikalla Liettuan sydämessä,kertoo Solveiga Seredis, Liettuan toimipisteen toimitusjohtaja.

Kaunas sijaitsee keskellä Liettuaa, erinomaisten tieyhteyksien varrella Eurooppaan ja Baltian maihin. Se on myös Liettuan toiseksi suurin teollisuuskaupunki.


Solveiga Seredis on ylpeä voidessaan esitellä Møbelringenin yhtenä ensimmäisistä asiakkaista Kaunasin terminaalissa.

Ajanmukainen terminaali
Uusi terminaali on 4493m2,lisäksi 700m2 toisessa kerroksessa.8 lastauslaituria sekä ramppi pakettiautoille.Ajanmukainen toimisto on kooltaan  113m2.
Aloitamme myös 3:nnen osapuolen logistiikkapalvelut, jakelun, varastoinnin, huolintapalvelut sekä maantiekuljetukset EU-maihin mukaanluettuna Skandinaviaan, kertoo Seredis.


Tiimi kasvaa
ColliCare Liettuan henkilökunnan määrä (12)kasvaa.Tällä hetkellä henkilökuntaa on 5 Vilnassa ja 7 Kaunasissa.

ColliCare Logistics Liettua pyrkii olemaan logistiikan asiantuntija, jotka tarjoavat täydellisiä logistiikkapalveluja jotka ylittävät asiakkaiden odotukset, sanoo Seredis.

Kaunaisin terminaalissa ColliCare tarjoaa seuraavat palvelut ;Terminaalipalvelut,tullaukset,varastoinnin,jakelupalvelut sekä omat liikenteet maanteitse Pohjoismaihin kappaletavaralle.


Kokonaisratkaisut
ColliCare keskittyy tarjoamaan hankintaketjun kokonaisratkaisuja,valmistajalta kuluttajalle.Asiakkaamme ovat maahantuojia,viejiä ja valmistajia jotka tarvitsevat logistiikkapalveluja erityisesti Pohjoismaissa,Baltiassa,Euroopassa ja Aasiassa.

Pääkonttorimme sijaitsee Norjassa,muita toimipisteitä Suomessa,Ruotsissa,Tanskassa,Hollannissa,Saksassa,Italiassa,Turkissa,Kiinassa ja Intiassa sekä kattava edustajien verkosto maailmanlaajuisesti.

 

ColliCare avaa uuden terminaalin ja toimiston Kaunasiin, Liettuaan
Share in social media: