Oletko uusi liikenteenhoitajamme?

Tarjoamme kokopäivätyön dynaamisessa ja kehittyvässä kansainvälisessä organisaatiossa.

 

Mikäli olet vastuuntuntoinen, itsenäiseen työskentelyyn kykenevä ja hyvällä
itsetunnolla varustettu tiimipelaaja, paikka voi olla sinun. Arvostamme kokemusta maantiekuljetusten lastausten suunnittelusta traileriliikenteeseen. Toki, jos olet innokas ja nopea oppimaan, niin silläkin pääsee jo pitkälle ja koulutamme sinut tehtävään. Perustiedot alan koulutuksen tai työkokemuksen kautta kuitenkin vaaditaan. Odotamme sinulta asiakaslähtöisiä ratkaisuja ja luovuutta asiakkaiden kuljetustarpeiden ratkaisemiseksi ja parantamiseksi.


Liikenteenhoitajana suunnittelet lastaukset ja purut asiakkaiden toiveiden mukaisesti, sekä suunnittelet reitit mahdollisimman tehokkaalla tavalla ColliCaren oman kaluston ja henkilötyön maksimoimiseksi.
Säännöllinen yhteydenpito asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin, esim. varustamot, on tärkeä osa tätä tehtävää.

Tehtävät ja vastuut

Tehokas ja realistinen suunnittelu TMS-työkalullamme. Otat huomioon asiakkaiden ja kaluston vaatimukset ja mahdollisuudet. Huolehdit tarvittavista pakkausmerkinnöistä ja dokumenteista, jotka liittyvät vientiin ja tuontiin. Vastaat kuljetusten tuottavuudesta huolellisella suunnittelulla.
Huolehdit kuljetusten perillemenosta aikataulun mukaan ja teet selvitykset poikkeamien syistä. Olet mukana suunnittelussa kumppaniverkoston laajentamisesta ja hinnoitteluista. Vastaat kuljetusten laskutuksesta sekä ostolaskujen tarkastamisesta ja kulujen viemisestä järjestelmäämme.

Edellytämme

Eduksi katsotaan myös kokemus vienti-, ja tuontiselvitysten tekemisestä.
Kielitaito: Ehdottomasti erinomainen suomi sekä suullinen ja kirjallinen englanti. Microsoft Outlook, Excel, TMS (ColliCarella käytössä Soloplan-Carlo)
Toimit loistavasti tiimin jäsenenä, eikä paineen alla työskentely hidasta tahtiasi. Pienellä tiimillä toimiessa työtehtävät vaihtelevat, joten sopeutuminen ja joustavuus ovat ehdottomasti tarpeen.

Me tarjoamme

Itsenäisen kokopäivätyön kehittyvässä yrityksessä.
Palkkauksen sopimuksen mukaan.
Työterveyshuollon.


Innovatiivisen, kansainvälisen työilmapiirin, kollegat ColliCaren omissa toimipisteissä Suomen lisäksi 11 maassa ympäri maailman.
Olemme jatkaneet työskentelyä Hybridi-mallin mukaisesti.

Hakemus

Lyhyt työhakemus ja CV sähköpostitse [email protected] Täytämme paikan, kun sopiva tiimiläinen on löytynyt, työt voit aloittaa heti.

Sari Attila

Sari Attila

Customer Service Manager & Finance

Tietoa työpaikasta

ottaa yhteyttä Sari Attila
Puhelin +358 40 7196177
Työtitteli Kokopäiväinen liikenteenhoitaja Euroopan liikenteeseen
Takaraja
Työpaikan sijainti Helsinki
Liittyminen

Kerro kaverille