EU:n uusi tietosuoja-asetus astuu voimaan toukokuussa 2018. Asetus määrää henkilötietoja käsitteleviä yrityksiä käsittelemään tietoja niin pitkälle kuin mahdollista suostumuksen pohjalta. 

Olemme sitoutuneet lähettämään asiaankuuluvaa tietoa asiakkaillemme ja yhteyskumppaneillemme. Voidaksemme tehdä tämän, meidän tulee voida tallentaa tietokantaamme yhteystietosi, eli nimi, titteli, sähköpostiosoite ja puhelinnumero sekä yrityksesi nimi ja yhteystiedot. 

Jos haluat olla postituslistallamme ja vastaanottaa uutiskirjeitä ja muita postituksia, jotka käsittelevät yhtä tai useampaa seuraavista aiheista:

  • markkinointiviestintä
  • palvelut
  • myyntiaktiviteetit
  • tapahtumat
  • tutkimukset
  • lomakkeisiin vastaaminen
  • avoimet työpaikat
  • kaikki muu viestintä, joka liittyy asiakassuhteisiimme

     -> silloin tarvitsemme suostumuksesi

Vastaamalla "kyllä" tähän sähköpostiin tai täyttämällä alla olevan lomakkeen,  hyväksyt että ColliCare Group voi käyttää henkilökohtaisia tietojasi lähetyksiin, jolloin saat jatkossakin meiltä tietoa.

25. toukokuuta 2018 jälkeen et saa meiltä enää uutiskirjeitä, jos emme ole saaneet suostumustasi.
 

ColliCare Group ottaa yksityisyydensuojasi vakavasti ja käsittelee henkilötietojasi turvallisella ja hyväksyttävällä tavalla.

 

Rekisterinpitäjä


ColliCare Group on vastuussa ColliCare Group:n tietokantoihin tallennetuista henkilötiedoistasi ja käsittelee ja hallinnoi niitä.

Mihin tietoja käytetään

Olemme sitoutuneet lähettämään hyvää ja asiaankuuluvaa tietoa asiakkaillemme ja yhteyskumppaneillemme. Voidaksemme tehdä tämän meidän on tarkoituksenmukaista säilyttää yhteystietosi tietokannassamme.

Välitetäänkö henkilötietojasi muille?

Ei, emme jaa henkilötietojasi ulkopuolisille kolmansille osapuolille.

Henkilötietojasi käyttää ainoastaan ColliCare Group, eikä niitä jaeta tai luovuteta ulkopuolisille osapuolille.
 

Oikeutesi

Suostumuksen antaminen on vapaaehtoista. Sinulla on oikeus peruuttaa suostumus milloin tahansa. Sinulla on myös milloin tahansa oikeus saada nähdä henkilötietosi tai tehdä niihin korjauksia tai pyytää niiden poistamista.

Kuinka kauan henkilötietoja säilytetään?
Henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin haluat olla yhteydessä tietopalveluihimme; eli niin kauan kuin suostumuksesi on aktiivinen.

Voit itse peruuttaa tilauksen tai suostumuksesi, joko tällä sivulla tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen:[email protected]
 
 
Asiakaspalvelu +358 29 3099 900 Avoinna 08.00-16.00

... tai lähetä meille sähköpostia