Mitä tarjoamme opiskelijoille 

Oletko sinä seuraava opinnoista vastavalmistunut kollegamme?

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuteen suuntautuneita logistiikkaratkaisuja ja luomaan uusia jännittäviä liiketoimintamahdollisuuksia!

Meidän työntekijänä olet arvokas voimavara ColliCarelle!

Tämä voisi olla työmahdollisuutesi!

 

ColliCarella on tällä hetkellä toimistoja jo 13 eri maassa ja on nopeasti kasvava konserni. Avaamme jo tänä keväänä uusia toimistoja uusille markkinoille.

Kasvu ja kehitys tapahtuu nopeasti ColliCaressa, jonka kulttuuri kannustaa uusiin ideoihin ja uuteen ajatteluun. Tarvitsemme sinua tiimiin toteuttamaan ja parantamaan käynnissä olevia projekteja, luomaan uusia projekteja ja liikeideoita.

Olet juuri valmistunut opiskelija  ja olet valmis ottamaan ensimmäiset askeleet urapolullasi. Tarvitsemme to-do mentaliteettia, ahkeria käsiä ja uusia silmiä rakentamaan logistiikkaratkaisuja huomiselle. Yhdessä löydämme parhaat ratkaisut.

Saat mahdollisuuden työskennellä jännittävien tehtävien parissa kansainvälisessä ympäristössä. Lupaamme sinulle jyrkän oppimiskäyrän ja mahdollisuuksia henkilökohtaiseen kehittymiseen.

Ota yhteyttä, keskustelemme mielellämme kanssasi lisää uramahdollisuuksista!

  • jännittäviä työmahdollisuuksia
  • haastavia tehtäviä
  • henkilökohtaista kehitystä
  • valtakunnallinen ja kansainvälinen työmahdollisuus
  • ihanat työkaverit
  • pääset työskentelemään muiden maiden kanssa
ria-2

Opiskelijana joustavuus ja aikatauluttaminen on tärkeää ja ColliCaressa oli helppoa opiskella työn ohella. 

Täällä olemme tiimi ja on luonnollista, että jokainen auttaa, jos on aikatauluhaasteita tai liian paljon palloja ilmassa ja työsi käy raskaaksi. Tässä firmassa on aina jotain uutta opittavaa ja haluan kehittyä tiimini kanssa. Monday blues? Täällä sitä ei ole olemassa!

Ria Jani Student - Marketing