Etsitkö uusia haasteita?

Mikäli olet työtä pelkäämätön, vastuuntuntoinen, itsenäiseen työskentelyyn kykenevä ja hyvällä itsetunnolla varustettu tiimipelaaja, hae meille töihin!

Arvostamme jonkinasteista kokemusta logistiikka-alalta, mutta jos olet innokas ja nopea oppimaan, niin silläkin pääsee jo pitkälle ja koulutamme sinut tehtävään. 

Ota seuraava askel urallasi! 

Paljon työkokemusta, laaja ja monipuolinen osaaminen ja muutama vuosi maailmalla - silloin tiedämme, että sinulla on paljon työkokemusta ja sinulla on paljon annettavaa.

 

Vinkkejä sinulle

Meitä ei kiinnostaa mitä 80-luvulla tapahtui, vaan kerro meille viimeisistä 15 vuodestasi ja mitä olet saavuttanut, tehnyt ja oppinut.

Kerro meille, mitkä ovat vahvuutesi ja motivaatiosi, mikä sinua motivoi.

Uudet kokemukset yhdistettynä aikaisempiin kokemuksiin tuottaa usein hyviä tuloksia.

Pelkkä ajattelu ei riitä, jos kaikki ajattelevat samalla tavalla - haluamme uusia ideoita ja monimuotosuutta 


Uskomme, että yrityksessä on tärkeä olla eri-ikäisiä ihmisiä, joilla on erilaiset kokemukset ja taidot - varsinkin kun kehitämme yhdessä työskentelytapaamme, tarjoamiamme palveluita ja logistiikkaratkaisuja huomiselle. 

ashish

Minulla on kahdeksan vuoden kokemus logistiikka-alalta, Viimeiset neljä vuotta ColliCare Logistics Intiassa. Olemme kiitollisia Norjan pääkonttorin hyvästä tuesta, sujuvasta viestinnästä ja toiminnasta. Norjan ja Intian etäisyys toisista ei ole ollut ongelma. 

Arvostan ColliCaren kehitysmahdollisuuksista ja mahdollisuutta näyttää taitojani ja osaamisaluettani ja pääsen samalla rakentamaan itseluottamustani ja henkilökohtaista kehitystäni.

Rikita Arya Executive – Sales Coordination